• Welcome to SVTPerformance!

Fore Fuel Return Fuel system issue

Discussion in 'The Distillery' started by TX_Hoonin, Sep 12, 2017.

  1. TX_Hoonin

    TX_Hoonin New Member

    Messages:
    14
    Joined:
    Feb 7, 2017
    I've just installed a Level 4 Fore Return system in my 2012 GT500. I wired the FC3 controller and the Bosch relay exactly like Fore instructed but my pumps will not power up with ignition. I contacted Fore and they sent me instructions to revise my tune. My tuner made those revisions and the pumps still will not power with ignition on. I have run a jumper wire from the power cable to remote 1 on the FC3 to power my pumps. Does anyone here have experience with a Fore install on a 2011-2012 GT500 or have pics of their install that could share. Any input or advice would be appreciated.
     
  2. sleek98

    sleek98 Well-Known Member Established Member

    Messages:
    1,095
    Joined:
    Nov 19, 2012
    Location:
    Kansas City, MO
    Tie into pin 5 yellow and grey. That's how I have it setup on my 2012

    Dont use pin 1 or pin 3 as it doesnt put out enough voltage to keep the pumps on. The pumps will flutter on and off.
     

    Attached Files:

  3. TX_Hoonin

    TX_Hoonin New Member

    Messages:
    14
    Joined:
    Feb 7, 2017
    Thank you for the reply, did you tap that wire at the FPDM or at the fuel pump plug?
     
  4. sleek98

    sleek98 Well-Known Member Established Member

    Messages:
    1,095
    Joined:
    Nov 19, 2012
    Location:
    Kansas City, MO
    FDPM since it was closer to the FC3
     

Share This Page