my Fore fuel system after 15 months

BoostedByV

No Fly By ZONE
Established Member
Joined
Feb 20, 2014
Messages
1,242
Location
Los Angeles
Bought the injectors new with all new fore level 2 fuel system On 4/2014 and installed a month later
Car is down because my whipple took a crap (rear bearings, I think due to the EGR)
and will be repairing after I repair my IRS leak
pictures will come slowly ha . Ima take a look at injectors / rails /fuel filter and top of the valves

ID 1000's
all 8 are like this , the one in the picture is the worse
image_zpsl70lt4ta.jpg
 

MG0h3

Well-Known Member
Established Member
Joined
Jul 23, 2014
Messages
10,793
Location
El Paso, TX
Whats going on there?

I cant tell if they look brand new or if there is some light colored deposit there due to the glare.

E85?
 

BoostedByV

No Fly By ZONE
Established Member
Joined
Feb 20, 2014
Messages
1,242
Location
Los Angeles
Fuel rails are flawless
And got a email from injector Dynamics on the injectors
Still working on the truetrac install so next update should be next week hopefully

image_zpsnkoljobh.jpg
 

XCSEDAN

New Member
Established Member
Joined
Aug 27, 2014
Messages
47
Location
melb
my injectors after 4 years of running on e85 still looked like brand new.... thats odd.
what fuel line are you using? is it e85 rated?
i wonder if the inside of the tank is breaking down...?
that filter actually looks dirty for e85, if that is a steel mesh filter, again mine came out looking almost like new. yours looks to have a blackish tarnish through the mesh... which makes me wonder about the inside of the tank?
 

Users who are viewing this thread



Top