• Welcome to SVTPerformance!

TVS install question

Discussion in 'The Blower Bistro' started by gmflash28, Sep 30, 2018.

  1. gmflash28

    gmflash28 Member Established Member

    Messages:
    121
    Joined:
    Sep 4, 2014
    Location:
    Amarillo
    Just installed my 2.3 TVS. Along with the install I did the PCV delete and the EGR delete.
    I loaded the tune into the car and started it up. About 30 seconds in smoke started to appear near the driver side head. Engine temp still hasn’t risen and there was no smoke coming from the exhaust at all. Looks like the smoke is coming from under the driver side head and rising up from underneath. When the blower was out I checked everything and gaskets and all looked good.

    Any ideas? I started about three times, all with the same short duration. I don’t want to run it too long to avoid damage..

    Any help would be appreciated
     
  2. 03 DSG Snake

    03 DSG Snake Unknown Cyborg Established Member

    Messages:
    20,465
    Joined:
    Nov 3, 2002
    Location:
    CA
    Did you plug the EGR at the headers?
     
  3. gmflash28

    gmflash28 Member Established Member

    Messages:
    121
    Joined:
    Sep 4, 2014
    Location:
    Amarillo
    Yes egr has a cap on it.
     
  4. slo984now

    slo984now AKA 01yellerCobra Established Member

    Messages:
    13,423
    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    San Diego
    Is it a lot of smoke? Did you drip oil on the exhaust when you did the PCV delete? Any weird noises?
     

Share This Page